Zamieszczone przez georgg
Oświetlenie przestrzeni wokół nóg
Zwiń
X
-
Oświetlenie przestrzeni wokół nóg
Odebrałem kilka dni temu auto i nie mogę sobie poradzić z jedna kwestią. Chodzi o regulację oświetlenia przestrzeni wokół nóg. Znalazłem tę opcję w menu bolera, (setup, oświetlenie, regulacja oświetlenia) ale przy zmienianiu parametrów od 100% do 0, nic się nie dzieje.
Natężenie oświetlenia się nie zmienia.
Czy ja robię coś niewłaściwie, czy to jakiś problem z oprogramowaniem.
-
-
Re: Oświetlenie przestrzeni wokół nóg
Zamieszczone przez consulOdebrałem kilka dni temu auto i nie mogę sobie poradzić z jedna kwestią. Chodzi o regulację oświetlenia przestrzeni wokół nóg. Znalazłem tę opcję w menu bolera, (setup, oświetlenie, regulacja oświetlenia) ale przy zmienianiu parametrów od 100% do 0, nic się nie dzieje.
Natężenie oświetlenia się nie zmienia.
Czy ja robię coś niewłaściwie, czy to jakiś problem z oprogramowaniem.
Komentarz
-
-
Re: Oświetlenie przestrzeni wokół nóg
[/quote]Robisz to przy włączonym oświetleniu z guzika w kabinie lub przy otwartych drzwiach ?? - wtedy ściemnianie nie działa - idzie na 100%. Ściemnianie i sterowanie z Bolero działa tylko wtedy kiedy zapalone są światła mijania.[/quote]
Dzięki za podpowiedź. Faktycznie działa .
Co prawda nie rozumiem w tym momencie idei regulacji
Czyli po otwarciu drzwi, czy wyłączeniu stacyjki świeci zawsze na 100% i to się nie da w żaden sposób ustawić :?:
Pzdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez consulCo prawda nie rozumiem w tym momencie idei regulacji
Zamieszczone przez consulCzyli po otwarciu drzwi, czy wyłączeniu stacyjki świeci zawsze na 100% i to się nie da w żaden sposób ustawić :?:
Komentarz
-
Komentarz